Pallet transport

Goedkoop en betrouwbaar pallet transport

Voordelig, goedkoop en snel uw pallet laten vervoeren? Vergelijk uw vervoerder met ons aanbod en kies de goedkoopste en beste pallet transport oplossing op basis van bestemming, afmeting en gewicht. Freightwatch Benelux BV organiseert en coördineert uw pallet transport wereldwijd en hanteert daarbij zéér lage verzendtarieven. Kortom, de beste en goedkoopste pallet transporteur voor uw zending. Ons goedkope transport tarief om een mini-pallet, europallet of blokpallet te verzenden wordt bepaald op basis van een aantal variabele factoren waaronder het aantal transport orders dat we mogen vervoeren. Goedkoop pallet transport en het vervoer van een halve europallet, mini-pallet, europallet of blokpallet is altijd maatwerk en het is verstandig om vooraf alle opties samen goed te vergelijken en te bespreken. Ons internationale groepage netwerk dat wij inzetten voor uw pallet transport, kan pallets standaard laden en lossen met laadklep, op zakelijke (B2B) en particuliere adressen (B2C) laden en lossen of aanvullend uw goederen verzekeren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, profiteer van de besparingen die wij u kunnen bieden of bekijk en vergelijk de verzendtarieven voor goedkoop en voordelig pallet transport op onze website.

Pallet vervoer - bekijk en vergelijk

Vergelijk het verzendtarief voor uw pakket of pallet transport. Laat uw europallet vervoeren op de de meest voordelige en betrouwbare manier! Wij vervoeren dagelijks naast europallets ook blokpallets door heel Europa (o.a. van en naar België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Polen, Engeland en Scandinavië). Onze organisatie biedt uw bedrijf goedkoop en voordelig pakket- en pallettransport via groepagevervoer of luchtvracht (express zending). Freightwatch Benelux BV is de MKB specialist om uw goederen vakkundig en voordelig te laten vervoeren tegen de meest gunstige verzendtarieven. U dient uw zendingen wel altijd transport-bestendig te verpakken, in het geval van pallettransport bijvoorbeeld te voorzien van krimpfolie, spanbanden en/of omsnoeringsband en eventuele opvallende markering ”fragile” en/of non-stackable. Een euro- of blokpallet is in de praktijk stapelbaar als het mogelijk is twee van dezelfde pallets op elkaar te zetten, zonder dat dit tijdens transport en overslag een verhoogd risico op schade aan de pallet oplevert. Wij regelen het transport van uw stukgoederen en pallets vanuit Nederland of België naar andere Europese landen via een Europees netwerk van landenspecialisten.

Pallettransport - importeren

Verzendtarieven opvragen was nog nooit zo gemakkelijk! Pallet transport via Freightwatch Benelux BV is de meest eenvoudige en klantvriendelijke manier om uw pallets goedkoop te vervoeren. Een europallet laden in Köln, Düsseldorf, of Duisburg om te leveren in bijvoorbeeld Antwerpen, Luik of Lommel is geen enkel probleem voor ons. Of een blokpallet verzenden van Neerpelt, Overpelt of Gent naar Londen of Madrid, geen uitdaging is ons te groot. Of wilt u een ander formaat pallet importeren of laten versturen vanuit het buitenland, ook dan bent u bij Freightwatch Benelux BV aan het juiste adres. Wij bieden u lage en voordelige verzendtarieven voor pallettransport via gespecialiseerde transporteurs. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het vervoeren van uw pallet vanuit of naar het buitenland neemt u contact met ons op via 040-2504704 of stuurt u ons een e-mail. In het schema hieronder vindt u onze tarieven voor het versturen van pallets.

Tarief pallet transport

pallet2 Pallets
Land Tarief
Pallet transport Amerika Vanaf € 236,72
Pallet transport China Vanaf € 254,67
Pallet transport België € 51,00
Pallet transport Denemarken € 58,86
Pallet transport Duitsland € 51,83
Pallet transport Engeland € 67,30
Pallet transport Frankrijk € 65,89
Pallet transport Hongarije € 57,45
Pallet transport Italië € 61,68
Pallet transport Oostenrijk € 60,26
Pallet transport Polen € 56,06
Pallet transport Portugal € 60,26
Pallet transport Spanje € 61,68
Pallet transport Tsjechië € 53,24
Pallet transport Zweden € 58,86
Import vanuit overige landen Op aanvraag

Via onze internationale partners bieden wij uw bedrijf goedkope tarieven voor pakket-, pallet- en expresszendingen. Een tarief is afhankelijk van het werkelijke gewicht, afmetingen, afleverpostcode en de gewenste looptijd. Aan de getoonde tarieven kan op voorhand geen enkel recht worden ontleend. De getoonde tarieven zijn exclusief dieseltoeslag, BTW en overige toeslagen indien van toepassing. Eventuele invoerrechten of kosten voor documenten met betrekking tot uw transport zijn altijd voor eigen rekening. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven voor uw bedrijf en profiteer van alle voordelen die wij u kunnen bieden.