Goedkoop uw pallet versturen

Onder de handelsnaam Transwatch versturen wij als expediteur uw envelop, pakket of pallet. Het maakt daarbij niet uit of het om een document, pakket, mini-pallet, pallet, europallet of blokpallet gaat. We maken daarbij gebruik van een uitgebreid internationaal netwerk van gerenommeerde pallet transporteurs en gecertificeerde netwerken. Wij verzorgen het vervoer van uw zendingen naar meer dan 30 landen in Europa, voor zowel één als meerdere pakketten per zending en ook voor pallets, conform AVC- (en aanvullend CMR) voorwaarden.!

Onze specialisaties zijn pakket- en pallettransport binnen Europa en expressleveringen (luchtvracht) wereldwijd, voor zowel import als export. Dus als u goedkoop en vertrouwd een pakket of pallet wil versturen naar of van bijvoorbeeld Duitsland, Engeland, Polen of Amerika, we helpen u graag verder. Uiteraard beperkt onze dienstverlening zich niet alleen tot deze landen en kunt u ook een pakket of pallet versturen naar bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Spanje of ieder ander land. Of het nu gaat om een incidenteel transport, frequente zendingen of een jaarlijks terugkerend project: wij adviseren u graag en coördineren het hele proces.

Gegarandeerd de goedkoopste transporttarieven en alle kosten voor het versturen van uw pakket of pallet inzichtelijk en transparant!

Tarieven pallet versturen binnen Europa

pallet2 Pallets
Land Tarief
Pallet versturen Amerika Vanaf € 236,72
Pallet versturen België € 51,00
Pallet versturen China Vanaf € 254,67
Pallet versturen Denemarken € 58,86
Pallet versturen Duitsland € 51,83
Pallet versturen Engeland € 67,30
Pallet versturen Frankrijk € 65,89
Pallet versturen Hongarije € 57,45
Pallet versturen Italië € 61,68
Pallet versturen Oostenrijk € 60,26
Pallet versturen Polen € 56,06
Pallet versturen Portugal € 60,26
Pallet versturen Spanje € 61,68
Pallet versturen Tsjechië € 53,24
Pallet versturen Zweden € 58,86
Pallet versturen overige landen Op aanvraag

Via onze internationale partners bieden wij uw bedrijf goedkope tarieven voor pakket, pallet en expresszendingen. Een tarief is afhankelijk van het werkelijke gewicht, afmetingen, afleverpostcode en de gewenste looptijd. Aan de getoonde tarieven kan op voorhand geen enkel recht worden ontleend. De getoonde tarieven zijn exclusief dieseltoeslag, BTW en overige toeslagen indien van toepassing. Eventuele invoerrechten of kosten voor documenten met betrekking tot uw transport zijn altijd voor eigen rekening. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven voor uw bedrijf en profiteer van alle voordelen die wij u kunnen bieden.