Pallet Duitsland

Transport pallet Duitsland binnen 24 tot 48 uur

Freightwatch is uw transport specialist voor een pallet naar Duitsland. We verzorgen groupage, deel- en compleetzendingen zowel import als export. Voor het transport van een pallet van en naar Duitsland kunt u eenvoudig terecht bij Freightwatch, kortom: snel en voordelig pallettransport binnen handbereik. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor uw transport naar Duitsland of verzonden vanuit ieder willekeurige stad in Duitsland. Onze transporten van en naar Duitsland worden vakkundig en efficiënt uitgevoerd en we bieden u goedkope transport tarieven voor het versturen van een pallet, europallet of blokpallet naar Duitsland. Freightwatch is de groupage vervoerder naar Duitsland voor palletzendingen tot 240 cm hoogte in plaats van de reguliere hoogte tot maximaal 220 cm. Ook een oversized pallet of buitenmaatse goederen tot 4 meter lengte (400 cm) kunnen we voor u transporteren.

Veel voorkomende distributielocaties in Duitsland zijn de volgende steden:

 • Berlijn
 • Bremen
 • Keulen
 • Hamburg
 • München
 • Düsseldorf
 • Nümberg
 • Stuttgart
 • Numberg
 • Leipzig
 • Dresden

Import pallet transport

Wilt u een pallet importeren of laten versturen vanuit Duitsland dan bent u bij Freightwatch aan het juiste adres. Wij bieden u goedkope transporttarieven voor groepagezendingen van uw standaard pallet, blokpallet, europallet of halve pallet o.a. via internationale en lokale transporteurs uit Duitsland. Bent u op zoek naar een transportbedrijf en betrouwbare partner voor uw totale goederenvervoer? Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 040-2504704 of stuur een e-mail.

Voorbeeldtarieven

Zie hieronder enkele voorbeeldtarieven. Vraag een offerte aan voor alle tarieven voor pallets verzenden in het buitenland.

pallet2 Pallets
Land Gewicht Tarief
Pallet Duitsland 100 kg vanaf € 51,83
Pallet Duitsland 400 kg vanaf € 68,11
Pallet Italië 100 kg vanaf € 61,68
Pallet Italië 400 kg vanaf € 102,11

* Tarieven exclusief DOT, MAUT, BTW en overige toeslagen

Uw tarief is afhankelijk van verschillende factoren zoals het gewicht, afmeting, postcode, gewenste looptijd en het aantal orders dat we voor u mogen verzorgen (bij een incidentele order is het tarief dus mogelijk afwijkend). Het afleveradres en ophaaladres, de afmetingen en het gewicht van de zending, de looptijd en de postcode zijn allemaal bepalend voor het tarief van uw pallet transport naar Duitsland. Is uw pallet, europallet of blokpallet bijvoorbeeld stapelbaar tijdens het transport of is er een laadklep nodig bij het laadadres of bij de particuliere ontvanger in Duitsland? Uiteraard bieden we u het scherpste tarief om uw pallet naar Duitsland te versturen op basis van het door u gewenste servicelevel. Wilt u extra informatie over ons transport Duitsland, groupage transport of over andere diensten van Freightwatch?

We helpen u graag verder, neem gerust contact op met één van onze specialisten.