Pallet versturen Roemenië

Transport Roemenië

Voor uw pallet transport naar Roemenië kunt u terecht bij Freightwatch. Wij bieden u goedkope transport tarieven voor het versturen van een pallet, europallet, blokpallet, pakket of envelop naar Roemenië. Het afleveradres en ophaaladres, de afmetingen en het gewicht van de zending, de looptijd en de postcode zijn allemaal bepalend voor het tarief van uw pallet transport naar Roemenië. Is uw pallet, europallet of blokpallet bijvoorbeeld stapelbaar tijdens het transport of is er een laadklep nodig bij het laadadres of bij de ontvanger in Roemenië? Uiteraard bieden we u het scherpste tarief om uw pallet naar Roemenië te versturen op basis van het door u gewenste servicelevel.

Transport naar Roemenië via Freightwatch

Wij versturen uw pallet naar Roemenië via ons internationale netwerk van gerenommeerde en premium vervoerders. Vergelijk uw huidige verzendtarief maar eens met ons aanbod voor transport naar Roemenië en boek direct en eenvoudig uw order via www.freightwatch.nl. We zijn gespecialiseerd in pakketzendingen, pallet transport en luchtvracht en kunnen voordelig uw pallet transport naar Roemenië organiseren. Uiteraard verzorgen we naast uw transport naar Roemenië ook graag uw overige transport binnen Europa of wereldwijd, zowel import als export.

Import pallet transport

Wilt u een pallet importeren of laten versturen vanuit Roemenië dan bent u bij Freightwatch aan het juiste adres. Wij bieden u goedkope transporttarieven voor groepagezendingen van uw pallet, europallet of blokpallet o.a. via gespecialiseerde transporteurs uit Roemenië. Voor meer informatie over de mogelijkheden van pallet transport vanuit of naar Roemenië neemt u contact met ons op via 040-2504704 of stuur een e-mail.

pallet2 Pallets
Land Tarief
Pallet Nederland € 36,00
Pallet België € 51,00
Pallet Denemarken € 58,86
Pallet Duitsland € 51,83
Pallet Engeland € 67,30
Pallet Frankrijk € 65,89
Pallet Hongarije € 57,45
Pallet Italië € 61,68
Pallet Oostenrijk € 60,26
Pallet Polen € 56,06
Pallet Portugal € 60,26
Pallet Spanje € 61,68
Pallet Tsjechië € 53,24
Pallet Zweden € 58,86
Overige landen Op aanvraag