Zakelijk pakket naar het buitenland versturen

Een pakket naar het buitenland versturen is zo gedaan. Als u een zakelijk pakket gaat versturen kunt u uiteraard terecht bij Freightwatch Benelux BV. Wij bieden u goedkope pakket tarieven voor het versturen van een pakket of het verzenden van een document naar het buitenland. Via ons verstuurt u gemakkelijk en snel uw pakket naar alle landen ter wereld. De afmetingen en het gewicht van de zending zijn o.a. bepalend voor het tarief van uw pakket dat u naar het buitenland wil gaan versturen. Uiteraard bieden we u het scherpste en beste tarief voor uw pakket transport naar het buitenland op basis van het door u gewenste servicelevel (zakelijk - B2B of consument - B2C). Via onze verzendservice kunt u pakketten versturen naar (thuis)adressen en parcelshops in Nederland en in Europa en in dat geval geldt doorgaans een tarief per pakket tot 20 kg of 31,5 kg.

Pakket versturen naar het buitenland via Freightwatch

Kies voor de laagste verzendkosten en verstuur uw pakket direct. Wij versturen uw pakket naar het buitenland via ons internationale netwerk van premium vervoerders zoals DHL, TNT, UPS en DPD. Freightwatch Benelux BV biedt u een veilige en betrouwbare manier van transport over de weg of door de lucht. Vergelijk uw huidige verzendtarief maar eens met ons aanbod om een pakket naar het buitenland te versturen en boek direct en eenvoudig uw order online via onze website. We zijn gespecialiseerd in pakketzendingen en luchtvracht en versturen voordelig uw pakket naar het buitenland. Uiteraard regelen we ook uw overige transport binnen Europa of wereldwijd, zowel import als export. De verzendkosten van een envelop of pakket naar de Verenigde Staten (USA) of China zijn véél hoger dan de verzendkosten binnen Nederland of naar Duitsland. Houd er rekening mee dat de ontvanger zelf mogelijk invoerrechten of belasting moet betalen over wat u verstuurt. Kijk voor meer informatie op de douanepagina van de belastingdienst.

Import - een pakket versturen vanuit het buitenland

Wilt u een pakket importeren of laten versturen vanuit het buitenland, ook dan bent u bij Freightwatch Benelux BV aan het juiste adres. Inkomende zendingen zijn pakketten die vanuit het buitenland naar Nederland worden verstuurd. Wij bieden u goedkope transporttarieven voor expressezendingen via gespecialiseerde transporteurs. Importeren vanuit 175 landen is net zo eenvoudig als het versturen van een zending vanuit uw eigen locatie.
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het versturen van uw pakket vanuit of naar het buitenland neemt u contact met ons op via 040-2504704 of stuurt u ons een e-mail.

Tarieven pakketten

Pakketten2 Pakketten
Land Tarief
Pakket versturen Amerika Vanaf € 20.41*
Pakket versturen België € 6,75
Pakket versturen Brazilië € 25,06*
Pakket versturen China € 21,11*
Pakket versturen Denemarken € 20,95
Pakket versturen Duitsland € 5,95
Pakket versturen Engeland € 11,95
Pakket versturen Frankrijk € 11,95
Pakket versturen Griekenland € 19,95
Pakket versturen Italië € 16,95
Pakket versturen Nederland € 4,30
Pakket versturen Oostenrijk € 9,95
Pakket versturen Polen € 8,95
Pakket versturen Portugal € 17,95
Pakket versturen Rusland € 21,11*
Pakket versturen Spanje € 16,95
Pakket versturen Tsjechië € 10,95
Pakket versturen Zuid Afrika € 25,06*
Pakket versturen Zweden € 18,95
Overige landen Op aanvraag

De tarieven gemarkeerd met* hebben betrekking op expresszendingen en dat tarief is afhankelijk van het werkelijke gewicht, volumegewicht en de gewenste looptijd. Aan de getoonde tarieven kan op voorhand geen enkel recht worden ontleend. De getoonde tarieven zijn exclusief dieseltoeslag, BTW en overige toeslagen indien van toepassing. Eventuele invoerrechten of kosten voor documenten met betrekking tot uw transport zijn altijd voor eigen rekening. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven voor uw bedrijf en profiteer van alle voordelen die wij u kunnen bieden.