Spacer

+31 (0)40-2504704

Klant login

Offerte aanvragen

Pallet verzenden Engeland

Dagelijks transport van en naar Engeland

U wilt graag incidenteel of dagelijks een pallet verzenden van een willekeurig adres in België of Nederland naar Engeland? Heeft u vaak moeite met het vinden van een goede en betrouwbare vervoerder voor uw transport naar Groot-Brittannië (UK)? We denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor uw pallet transport van en naar Engeland. In de rol van expediteur verzorgt onze transporteur Engeland dagelijkse lijndiensten voor uw groepage transport naar Engeland. Ons netwerk kan verschillende pallet soorten van en naar Engeland verwerken: mini pallet, europallet, blokpallet of oversized transport. Onze tien meest voorkomende distributiebestemmingen naar het Verenigd Koninkrijk (Engeland) zijn: Liverpool, Leeds, Bristol, Leicester, Londen, Birmingham, Manchester, Sheffield, Edinburgh en Glasgow. Wij bieden desgewenst een maatwerk pallet oplossing voor uw pallet tot 4 meter (400 cm) lengte en een hoogte van 240 cm en denken graag met u mee om een passende oplossing te vinden voor uw transport van Engeland naar Nederland of België. Onze groepagetransportdiensten van en naar Engeland worden vakkundig en efficiënt uitgevoerd. Wij bieden u goedkope transporttarieven voor het verzenden van een pallet, europallet, blokpallet, pakket of envelop naar Engeland. Freightwatch Benelux BV is de groepagevervoerder naar Engeland voor palletzendingen tot 240 cm hoogte. Het afleveradres en ophaaladres, de afmetingen en het gewicht van de zending, de looptijd en de postcode zijn allemaal bepalend voor het tarief van uw pallet transport naar Engeland. Is uw pallet, europallet of blokpallet bijvoorbeeld stapelbaar tijdens het transport of is er een laadklep nodig bij het laadadres of bij de ontvanger in Engeland? Uiteraard bieden we u het scherpste tarief om uw pallet naar Engeland te versturen op basis van het door u gewenste servicelevel.

Pallet verzenden naar Engeland vanuit Nederland of België

Wij verzenden uw pallet naar Engeland via ons internationale groepagenetwerk van gerenommeerde vervoerders. Vergelijk uw huidige verzendtarief maar eens met ons aanbod voor transport naar Engeland en boek direct en eenvoudig uw order via onze website. We zijn gespecialiseerd in pakketzendingen, pallet transport en luchtvracht en kunnen voordelig uw pallet transport naar Engeland organiseren. Uiteraard verzorgen we naast uw transport naar Engeland ook graag uw overige transport binnen Europa of wereldwijd, zowel import als export. Ons kantoor in Eindhoven is gunstig gesitueerd t.o.v. Belgische steden zoals Lommel, Neerpelt, Lommel, Luik en Hasselt. Naast deze steden zijn onze partners dagelijks met diverse voertuigen vertegenwoordigd in de driehoek Brussel, Antwerpen, Gent zodat uw pallet meestal al op de volgende werkdag kan worden geladen.

Import pallet transport Engeland

Wilt u een pallet importeren, versturen of laten verzenden van Engeland naar Nederland of België dan bent u bij Freightwatch Benelux BV aan het juiste adres. Organiseer uw transport vanaf vandaag tegen een scherp tarief. Voor euro- of blokpallet-transport naar UK, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Schotland of andere Europese landen zijn wij uw betrouwbare partner. Wij bieden u goedkope transporttarieven voor groepagezendingen van uw pallet, europallet of blokpallet o.a. via gespecialiseerde transporteurs uit Engeland. Leveren aan particulieren met een laadklep kunnen we ook voor u verzorgen. In Engeland is het gebruikelijk om losafspraken te maken voor elke levering en uiteraard kunnen we dat ook voor uw zending gratis regelen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van pallet transport vanuit of naar Engeland neemt u contact met ons op via 040-2504704 of stuurt een e-mail.

Tarief pallet verzenden

pallet2 Pallets
Land Tarief
Pallet verzenden België € 51,00
Pallet verzenden Denemarken € 58,86
Pallet verzenden Duitsland € 51,83
Pallet verzenden Engeland € 67,30
Pallet verzenden Frankrijk € 65,89
Pallet verzenden Hongarije € 57,45
Pallet verzenden Italië € 61,68
Pallet verzenden Oostenrijk € 60,26
Pallet verzenden Polen € 56,06
Pallet verzenden Portugal € 60,26
Pallet verzenden Spanje € 61,68
Pallet verzenden Tsjechië € 53,24
Pallet verzenden Zweden € 58,86
Import vanuit overige landen Op aanvraag

Uw tarief is afhankelijk van verschillende factoren zoals het gewicht, afmeting, postcode, gewenste looptijd en het aantal orders dat we voor u mogen verzorgen (bij een incidentele order is het tarief dus mogelijk afwijkend). Informeer dus vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en profiteer van de besparingen die wij u kunnen bieden.