Spacer

+31 (0)40-2504704

Klant login

Offerte aanvragen

Transporttarieven

Pallet transport binnen Europa

Gaat u een pallet versturen en zoekt u naar goedkope transporttarieven? Wanneer u een europallet, blokpallet of andere pallet gaat verzenden via Freightwatch Benelux BV profiteert u van een groot aantal voordelen. Via ons internationale wegtransportnetwerk van vervoerders bieden wij u goedkope transporttarieven voor pallet, europallet en blokpallet transport met een bestemming binnen of buiten Europa. Freightwatch Benelux BV is de groepagevervoerder voor pallet zendingen tot 220 cm hoogte naar Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Portugal of Polen. Pallets met een hoogte tot 240 cm leveren we af in bijna alle overige Europese landen. Door ons netwerk, mogelijkheden en efficiënte werkwijze kunnen wij u laten profiteren van goedkoop pallet transport. Ook uw oversized pallet of buitenmaatse goederen tot 4 meter lengte (400 cm) kunnen we voor u transporteren. Uw pallet transport tarief is altijd afhankelijk van verschillende factoren zoals het betreffende land en postcode, maar ook het gewicht, de afmeting en gewenste looptijd zijn bepalend. Is uw pallet, europallet of blokpallet stapelbaar tijdens het transport of is er géén laadklep nodig bij het laadadres of bij de ontvanger dan heeft dat invloed op uw tarief. Voor makkelijk, snel en goedkoop transport bent u bij ons aan het juiste adres.

Transport naar Nederland of België

Uw dagelijks transport naar België betrouwbaar vervoeren? Wij verzenden uw pallet van Duitsland, Engeland of Frankrijk naar ieder willekeurig adres in Nederland of België. Vergelijk uw huidige verzendtarief maar eens met ons aanbod voor europallet transport van Italië naar België of een blokpallet van Spanje naar Nederland. Uw aanvraag is binnen een paar muisklikken ingediend en we reageren snel. We zijn gespecialiseerd in pakketzendingen, pallet transport en luchtvracht en kunnen voordelig uw pallet transport naar ieder Europees land organiseren. Vaak terugkerende bestemmingen in de aanvragen op onze website zijn pallet transport naar Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje en de laatste tijd steeds vaker met een bestemming in Scandinavië. Opvallend is dat onze klanten vaak een pallet versturen naar Finland, Zweden en Noorwegen met een hoogte tot 240 cm. Heeft u een transport van of naar Nederland of België? Vraag dan een vrijblijvende offerte op of neem contact op met één van onze specialisten.

Transporttarieven voor pallets

pallet2 Pallets
Land Tarief
Transporttarieven België € 51,00
Transporttarieven Denemarken € 58,86
Transporttarieven Duitsland € 51,83
Transporttarieven Engeland € 67,30
Transporttarieven Frankrijk € 65,89
Transporttarieven Hongarije € 57,45
Transporttarieven Italië € 61,68
Transporttarieven Nederland € 36,00
Transporttarieven Oostenrijk € 60,26
Transporttarieven Polen € 56,06
Transporttarieven Portugal € 60,26
Transporttarieven Spanje € 61,68
Transporttarieven Tsjechië € 53,24
Transporttarieven Zweden € 58,86
Overige landen Op aanvraag

Uw tarief is afhankelijk van verschillende factoren zoals het gewicht, afmeting, postcode, gewenste looptijd en het aantal orders dat we voor u mogen verzorgen, dus bij een incidentele order is het tarief afwijkend. Informeer dus vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en profiteer van de besparingen die wij u kunnen bieden.