Spacer

+31 (0)40-2504704

Klant login

Offerte aanvragen

Pallet versturen Zuid-Afrika

Transport Zuid-Afrika

Voor uw pallet transport naar Zuid-Afrika kunt u terecht bij Freightwatch. Wij bieden u goedkope transport tarieven voor het versturen van een pallet, europallet, blokpallet, pakket of envelop naar Zuid-Afrika. Het afleveradres en ophaaladres, de afmetingen en het gewicht van de zending, de looptijd en de postcode zijn allemaal bepalend voor het tarief van uw pallet transport naar Zuid-Afrika. Is uw pallet, europallet of blokpallet bijvoorbeeld stapelbaar tijdens het transport of is er een laadklep nodig bij het laadadres of bij de ontvanger in Zuid-Afrika? Uiteraard bieden we u het scherpste tarief om uw pallet naar Zuid-Afrika te versturen op basis van het door u gewenste servicelevel.

Transport naar Zuid-Afrika via Freightwatch

Wij versturen uw pallet naar Zuid-Afrika via ons internationale netwerk van gerenommeerde en premium vervoerders. Vergelijk uw huidige verzendtarief maar eens met ons aanbod voor transport naar Zuid-Afrika en boek direct en eenvoudig uw order via www.freightwatch.nl. We zijn gespecialiseerd in pakketzendingen, pallet transport en luchtvracht en kunnen voordelig uw pallet transport naar Zuid-Afrika organiseren. Uiteraard verzorgen we naast uw transport naar Zuid-Afrika ook graag uw overige transport binnen Europa of wereldwijd, zowel import als export.

Import pallet transport

Wilt u een pallet importeren of laten versturen vanuit Zuid-Afrika dan bent u bij Freightwatch aan het juiste adres. Wij bieden u goedkope transporttarieven voor groepagezendingen van uw pallet, europallet of blokpallet o.a. via gespecialiseerde transporteurs uit Zuid-Afrika. Voor meer informatie over de mogelijkheden van pallet transport vanuit of naar Zuid-Afrika neemt u contact met ons op via 040-2504704 of stuur een e-mail.

pallet2 Pallets
Land Tarief
Pallet Nederland € 36,00
Pallet België € 51,00
Pallet Denemarken € 58,86
Pallet Duitsland € 51,83
Pallet Engeland € 67,30
Pallet Frankrijk € 65,89
Pallet Hongarije € 57,45
Pallet Italië € 61,68
Pallet Oostenrijk € 60,26
Pallet Polen € 56,06
Pallet Portugal € 60,26
Pallet Spanje € 61,68
Pallet Tsjechië € 53,24
Pallet Zweden € 58,86
Overige landen Op aanvraag